Ολική Ενεργοποίηση του dna στο Φυσικό Σώμα

Παναγιώτα-τζιτζικουΑλλαγή προγράμματος σε ό,τι αφορά τοξικές ουσίες όλων των μορφών που λαμβάνονται, εισέρχονται και απορροφούνται Συνειδητά-Ασυνείδητα-Υποσυνείδητα
Αποδέχομαι το σώμα που δημιούργησα με σοφία και αγάπη. Το ευχαριστώ και το αγκαλιάζω όπως αγκαλιάζει την ψυχή μου.
Αποδέχομαι και αντιλαμβάνομαι τα μαθήματα που το αφορούν με ομαλό τρόπο. Απόλυτα απελευθερωμένα από τον ανούσιο επί του παρόντος προγραμματισμό για κάθε τύπου ουσίας που εισέρχεται στο φυσικό μου σώμα.
Δηλώνω την πρόθεσή μου και δίνω την άδεια να λαμβάνω μόνο, ό,τι η βιολογία μου χρειάζεται για να είναι υγιής. Χωρίς να την επιβαρύνω με άχρηστες και τοξικές ουσίες, σε καθημερινή βάση.
Αποδέχομαι τον μέχρι τώρα προγραμματισμό που είχα επιλέξει για το φυσικό μου σώμα, κατανοώντας την χρησιμότητά του.
Με ανώτερη συνειδητότητα και πλήρη επίγνωση της δυναμικής μου ανοίγω τις πύλες του φυσικού σώματός μου για τη μεταβίβαση ανώτερων πληροφοριών προς όλες τις διαστάσεις του DNA μου. Επιτρέπω τη διαδικασία επαναπρογραμματισμού του σύμφωνα με την πρωταρχική του κυτταρική δομή, αυτοίασης και μακροζωίας. Ενεργοποιώ και τους 12 έλικες του DNA, δίνω εντολή να δραστηριοποιηθεί και να λειτουργήσει όπως ακριβώς αρχικά σχεδιάστηκε και σύμφωνα με την ενεργειακή δόνηση του εαυτού μου στο εδώ και τώρα για το ανώτερο καλό.
Αναγνωρίζω τη δομή του DNA μου ως ανώτερη νοήμων πολυδιάστατη οντότητα. Συνομιλώ με όλα τα κυτταρικά μου πεδία δηλώνοντας την πρόθεση και δίνοντας την άδεια στην εξέλιξη και ολική ανάπτυξή τους.
Νέο υγιές πρότυπο κυτταρικού ιστού, ανάπλαση κυτταρικής δομής.
Αλλαγή μαγνητικού πεδίου για την αναγνώριση, προστασία και αυτοθεραπεία από όλους τους ιούς, όλων των μορφών που εισέρχονται στα κύτταρά μου.
Ζητώ την άμεση, απόλυτη αυτοίαση στο εδώ και τώρα. Εμποτίζω τα κύτταρά μου στο φυσικό μου σώμα με την θεϊκή ουσία του σύμπαντος, την ανιδιοτελή αγάπη.
Φωτίζω την αιτία που προκλήθηκε ο όποιος πόνος ή ασθένεια προσφέροντας στον εαυτό μου ριζική θεραπεία. Εστιάζω την προσοχή μου στο φυσικό σώμα, συντονίζομαι με το πρωταρχικό μου κύτταρο και όλη τη δομή του DNA μου συνομιλώ μαζί τους, ζητώ να εντοπίσουν την αρχική μόλυνση και να τη διαγράψουν.
Ενεργοποιώ το απόλυτο ανοσοποιητικό μου σύστημα δίνοντας εντολή στα κύτταρά μου να λειτουργούν αναγνωριστικά, εντοπίζοντας και καταστρέφοντας κάθε ξένο εισβολέα στο φυσικό μου σώμα.
Διατηρώντας όλη την κυτταρική μου δομή καθαρή και υγιή.
Επικαλούμαι την ενέργεια της κάθαρσης του πρωταρχικού φωτός και δηλώνοντας την πρόθεση απελευθερώνω απαλλάσσοντας τον εαυτό μου και το φυσικό μου σώμα, από τον όποιον προγραμματισμό εξάρτησης, καρμικά μαθήματα ή προσκολλήσεις καθώς και ό,τι άχρηστο εισέρχεται στο φυσικό μου πεδίο.
Θεραπεύω ό,τι προκαλεί ψυχικό ή σωματικό πόνο στο εδώ και στο τώρα μου. Ό,τι μπλοκάρει συναισθηματικά τη ροή της καθημερινότητάς μου, σε όλα τα επίπεδα της ανάπτυξής μου, είτε προέρχεται από εμένα είτε προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες.
Ολοκληρώνω ομαλά τα μαθήματά μου και αποδεσμεύω την αναπαραγωγή τους, με τον κατάλληλο για εμένα τρόπο και χρόνο.
Αποδέχομαι το φυσικό μου σώμα, τιμώ και αναγνωρίζω τις αιτίες. Συγχωρώ τον εαυτό μου χωρίς να ασκώ κριτική για τις επιλογές του, στέλνω σε όλα τα τραυματισμένα κομμάτια του φως, αγάπη και θεραπεία.
Αποκόβω τους λώρους θεραπεύοντας συγχρόνως και την αιτία των τραυματικών εμπειριών του παρόντος, του παρελθόντος και του μέλλοντος.
Αφαιρώ και ακυρώνω όρκους και κατάρες αυτοτιμωρίας ή στέρησης και ότι άλλο άχρηστο φέρνω στο τώρα μου καταπονώντας συνειδητά ή ασυνείδητα το σώμα μου.
Ζητώ απόλυτη ενεργειακή υποστήριξη και την ανάλογη καθοδήγηση για την κάθαρση του νου και του σώματός μου σε όλα μου τα πεδία και σε όλες τις διαστάσεις.
Τοποθετώ την κατάλληλη προστασία γύρω από το σώμα μου ώστε να μην απορροφά ασυνείδητα τοξικές και χημικές ουσίες από το περιβάλλον στο οποίο ζει και κινείται.
Ανοίγω την αντίληψή μου, ακούω και φροντίζω το σώμα μου, του παρέχω ό,τι χρειάζεται προσφέροντάς του την ζωτική ελευθερία κίνησης και έκφρασης. Συνομιλώ μαζί του και το παρακαλώ να μου γίνονται κάθε φορά γνωστές οι ανάγκες του, άμεσα και ομαλά.
Με τη δύναμη της δημιουργίας μέσα μου, δημιουργώ για το παρόν και το μέλλον μου το κατάλληλο για εμένα. Το κατάλληλο για την ψυχή μου και για το ναό της. Για το ύψιστο καλό μου, την εξέλιξή μου, την ολοκλήρωσή μου.
Παραδίνω τη διαδικασία στην ανώτερη συνειδητότητά μου με εμπιστοσύνη, γίνομαι ο συνδημιουργός στην ύλη αναλαμβάνοντας την ευθύνη της φροντίδας της ψυχής μου και του φυσικού μου σώματος με αγάπη.
Είμαι ευγνώμων για όλα όσα βιώνω. Αγάπη για τον εαυτό μου. Αγάπη για το σώμα μου. Αγάπη για τη ζωή μου.
Ακολουθώ με ευγνωμοσύνη τη δική μου χαρά, ολοκλήρωσης και πληρότητας στη καθημερινότητά μου.

Παναγιώτα Τζιτζίκου
Ενεργειακή & Ψυχική συμβουλευτική
Αναγέννηση σώματος & ψυχής
Σύμβουλος της Μεθόδου Thetahealing
Τηλ: 6972499214
Email:ptzitzikou@ypernoisis.gr

Advertisements